• Fruits and vegetables...
    as precious as diamonds!
  • Fruits and vegetables...
    as precious as diamonds!
  • Fruits and vegetables...
    as precious as diamonds!

Green Diamond

Met hart en ziel voor de stiel.

Voor 'n teler is de waarde van zijn product zo kostbaar als diamant! Vaak zijn producenten echter te kwetsbaar in de markt. Telers die zich inspannen om fruit of groenten te produceren met de mooiste kleur en de beste smaak, die tevens voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen verdienen hiervoor een eerlijke prijs.

De krachten bundelen stelt de telersvereniging in staat hieraan tegemoet te komen. De aanlevering van kwaliteitsproducten sterkt Green Diamond in zijn marktpositie, waardoor Green Diamond een optimale prijs kan realiseren ten bate van zijn producenten. Door het aanbod te concentreren is de telersvereniging tevens in de mogelijkheid de klant op een flexibele wijze te bedienen. Dit creëert een meerwaarde die ten goede komt van de telers én de klanten.

Green Diamond beschikt verder over eigen clubrassen die zowel producent als klant toekomstperspectief bieden. Dit alles kadert binnen een goed uitgeruste infrastructuur, een uitstekende dienstverlening en een transparante organisatie.

Graag heten we jullie welkom op onze website.